Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Antoine de la Farge groeide op in een wijnfamilie in Menetou-Salon. Van zijn grootvader, Bernard Clément tevens oprichter van Domaine de Châtenoy en grondlegger van de Menetou-Salon appelatie, leerde hij al vroeg over wijn en wijn maken. Antoine is oenologie gaan studeren en handelde daarna over de hele wereld in Franse wijnen. Uiteindelijk kroop het bloed toch waar het niet gaan kan en keerde hij terug naar zijn roots. Hij wilde niet meer alleen wijn verkopen maar ook met zijn handen in de aarde wroeten en wijn maken. Afgelopen jaren begon hij met het aankopen van verschillende wijngaarden in Menetou-Salon, Pouilly-Fumé en Sancerre en maakt hier prachtige, elegante wijnen.
Wijn met heldere en lichte granaatrode kleur.
Heldere en lichte granaatrode kleur. De neus is zuiver en biedt vooral veel noties van zoete kers, krieken en een vleugje zwart fruit begeleid door noties van fijne kruiden en een puntje "fumé". In de mond komt hij lekker rond en rijp binnen met hints van pruimen en myrtilles die naar voren komen.
De finale is lekker zacht en verwarmend.
Food Pairing : Op keldertemperatuur (12-14°C) zal deze wijn u verleiden door zijn finesse en elegantie en laat hij zich heerlijk smaken bij een bordje charcuterie, wit vlees of gebakken vis met bijhorende saus.
Laat je de wijn op kamertemperatuur komen wordt hij ronder en gaat hij ook perfect samen met rood vlees of kaas.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad